No faktycznie mieliscie racje ten Fachowiec chyba sie nie zna bo gadalem z nim przez gg i powiedzial ze po zmianie FLASHA z telefonem jest jeszcze gorzej i ze sie nie wlacza

Ale wszystko mi powie dopiero w poniedzialek czyli za 2 dni bede wiedzial na czym stoje!Ale mowil ze jak mu sie nie uda to oddaje kase

Ale i tak bedzie szkoda telefonu:/
Mam jeszcze jedno pytanie do was!Mam jeszcze jeden telefon 3310 po zalaniu!NIe wlaczala sie wogule!Rozebralem ja i na plycie glownej tak jakby osadzil sie kamien takie zanieczyszczenia byly gdzie niegdzie!Wiec wzialem i wymoczylem ja porzadnie w spirytusie przez 2 godziny i podlaczylem jeszcze wibratorek to pojemika zeby wibrowalo

Zostawilem ja tak na 2 dni a nastepnie wysluszylem suszarka i podgrzalem uklady CCONT itp te czarne plytki!Nastepnie wlaczylem go na chwile pojawil sie napis wloz karte sim a za chwile sie zrestartowal i pojawil sie napis CONTACT SERVIS!Nie wiem co mam teraz zrobic czy znowu jeszcze raz wymoczyc ja w spirytusie i jeszcze raz popodgrzewac te uklady!NIe wiem jak ktos wie to niech ta znac!Dzieki POZDRO