lemur napisał(a):Mam problem ze ściągniętym oblivionem, nie wiem jak go zainstalować. Bo ma on 4,18GB ale jakieś 1,6GB jest uszkodzonych [pliki te są i mają 0 bajtów]. Plik setup ma np właśnie 0 bajtów i nie mogę włączyć instalacji. Czy da się coś z tym zrobić ? Czytałem że inni mają podobne problemy, ale nie wiem co z tym zrobić. Jeśli wie ktoś jak to zainstalować to proszę o pomoc.
lemur napisał(a):No więc mam 31 plików Obliviona. Klikam na jeden z nich PPM i wybieram "wypakuj pliki..." następnie wszystko ładnie pięknie, pokazuje się obraz .iso. Wchodzę w Daemon Tools zamontowuje płytę. W moim komputerze biore wirtualny dysk przypisany do Daemona i otwieram. Pokazują mi się pliki : folder Dxredist, autorun.inf [1kb], data1.cab [27.203kb], data1.hdr [21kb], data2,3,4,5.cab [po 665.600kb], i pliki które mają 0 bajtów : data6,7,8.cab, engine32.cab, launchermusic.wav, layout.bin, oblivion.ico, oblivionlauncher.exe, setup.bmp, setup.exe, setup.ibt, setup.isn, setup.ini, setup.inx. Klikam w setup.exe i pokazuje się komunikat : "system windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu. No i tyle... niewiem co dalej.
lemur napisał(a):Bo ma on 4,18GB ale jakieś 1,6GB jest uszkodzonych [pliki te są i mają 0 bajtów]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości