Genius Gila - cena ok. 180 zł.
Typ myszy:
laserowa
Rozdzielczość pracy:
od 200 do 8200 dpi
Max. przyspieszenie:
brak danych
Max. szybkość:
brak danych
Odświeżanie położenia (USB):
brak danych
Profil myszki:
dla praworęcznych i leworęcznych
Ergonomiczny kształt:
tak
Liczba przycisków:
12 szt.
Programowanie przycisków:
tak
Rolka przewijania:
1 szt.
Komunikacja z myszą:
przewodowa, pleciony przewód i pozłacany styk USB
Interfejs:
USB
Waga:
brak danych
Dodatkowe:
dodatkowe odważniki (6 x 4,5 g), 16 mln kolorów podświetlenia, wbudowana pamięć
Gila to flagowa mysz Genius dla graczy. Miała ona być odpowiedzią na produkty najwyższej klasy innych producentów. Urządzenie zostało zaprezentowane na targach Computex 2013, gdzie od razu otrzymało nagrodę Best Choice Award. Gryzoń to urządzenie dla użytkowników, którzy chcą posiadać dobrej jakości mysz z najważniejszymi funkcjami używanymi w grach. Dodatkowym atutem jest przystępna cena, która jak na standardy w świecie graczy nie jest wcale wygórowana. Gila cenzura! się laserowym sensorem, który umożliwia korzystanie z rozdzielczości od 200 do 8200 DPI. W pełni zaspokoi to wymagania najbardziej wymagających graczy. Ciekawą funkcją jest możliwość ustawienia oddzielnych rozdzielczości dla osi X i Y. Z ciekawych "bajerów" można wymienić dostosowywanie wagi urządzenia poprzez dodatkowe odważniki (6 x 4,5 g) czy też podświetlenie dostępne w 16 milionach kolorów. Pamięć wewnętrzna przyda się graczom, którzy często podróżują, a chcą mieć swoje ustawienia zawsze przy sobie.
Sam korzystam z tej myszki i jestem bardzo zadowolony, jeśli ty też chcesz mieć taką no to, kup w sklepie, ja kupiłem i jest wszystko dobrze 0 usterek, wogóle działa jak należy, myszkę mam już 2 miesiące, kup, a nie pożałujesz pieniędzy !
Pozdrawiam.