nie byloby to wielkim problemem gdyby nie to ze owe rozlaczenie czesto psuje mi gre przez internet..
prosze o pomoc..

Dorian_VeB napisał(a):Mam modem SAGEM F@st 800-840 gdzie moge znalezd do niego sterwoniki.. ?
Dorian_VeB napisał(a):i czt moze jest jaksi inny sposob na rozwiazanie tego problemu.. ?

anders napisał(a):bo nie ma limitów i stad takie cuda - mam to samo ale te rozłączanie nastepuje co kilka dni przez godzine co chwila

Dorian_VeB napisał(a):czyli nie ma wyjscia z tej sytuacji.. ?

Od paru osób słyszałem właśnie, że takie problemy jak piszecie dzieją się jesli właśnie korzysta się z tej badziewnej aplikacji dostępowej TP i sam parę razy byłem świadkiem tego u kuzyna, który łączył się właśnie przez tę aplikacje dostępową.
 Od paru osób słyszałem właśnie, że takie problemy jak piszecie dzieją się jesli właśnie korzysta się z tej badziewnej aplikacji dostępowej TP i sam parę razy byłem świadkiem tego u kuzyna, który łączył się właśnie przez tę aplikacje dostępową.

Wajcha17 napisał(a):No ale te zaklucenia i rozlaczanie na 100% jest spowodowane spadkiem napiecia na modemie przez stare gniazdko telefonu.Przeczysczisz i bedzue gralo.

Tu chodzi o spadek mocy sygnalu z telefononu.Wiadomo ze modem jest zasilany z USB.Zrob jak mowie i bedzie dobrze.
 , ale dzieję się tak zazwyczaj jeśli jesteśmy zbyt daleko oddaleni od centralki i sygnał nieraz robi się zbyt słaby i wywala połaczenie. Jak napisałem wczesniej u mnie nie ma takich problemów, ale pewnie własnie tylko dlatego, że centralka jest blisko. Oczywiście może tego tez być przyczyną jak napisał Wojtasgls jakiś wirus, lub jakieś złośliwe oprogramowanie, albo te syfiaste oprogramowanie od tepsy.
 , ale dzieję się tak zazwyczaj jeśli jesteśmy zbyt daleko oddaleni od centralki i sygnał nieraz robi się zbyt słaby i wywala połaczenie. Jak napisałem wczesniej u mnie nie ma takich problemów, ale pewnie własnie tylko dlatego, że centralka jest blisko. Oczywiście może tego tez być przyczyną jak napisał Wojtasgls jakiś wirus, lub jakieś złośliwe oprogramowanie, albo te syfiaste oprogramowanie od tepsy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości