Jakie ma wady i zalety, czy jest przystosowana do 3Gi czy w tej cenie można dostać coś lepszego
 Jakie ma wady i zalety, czy jest przystosowana do 3Gi czy w tej cenie można dostać coś lepszego  Pisze tutaj bo w GSM to są problemy a ja mam zapytania więc na Pogaduchy pisze
 Pisze tutaj bo w GSM to są problemy a ja mam zapytania więc na Pogaduchy pisze 
 Jakie ma wady i zalety, czy jest przystosowana do 3Gi czy w tej cenie można dostać coś lepszego
 Jakie ma wady i zalety, czy jest przystosowana do 3Gi czy w tej cenie można dostać coś lepszego  Pisze tutaj bo w GSM to są problemy a ja mam zapytania więc na Pogaduchy pisze
 Pisze tutaj bo w GSM to są problemy a ja mam zapytania więc na Pogaduchy pisze 

Bo to SE
 Bo to SE  

i produkowany specjalnie dla T-mobile) i jestem z niego bardzo zadowolony. Oprócz cech wymienionych przez kolegę w najnowszej wersji oprogramowania(podobno) obsługuje karty pamięci aż do 4GB więc na pewno będziesz z niego zadowolony :]
 i produkowany specjalnie dla T-mobile) i jestem z niego bardzo zadowolony. Oprócz cech wymienionych przez kolegę w najnowszej wersji oprogramowania(podobno) obsługuje karty pamięci aż do 4GB więc na pewno będziesz z niego zadowolony :]

kajtekjr napisał(a):bo to SE

Bo seria W to jest już wyzsza, lepsza półka SE
 Bo seria W to jest już wyzsza, lepsza półka SE 

High Voltage napisał(a):Ogólnie moge CI polecić jeszcze serie W SE jak masz fundusze, albo masz taki telefon do wyboru Wink Bo seria W to jest już wyzsza, lepsza półka SE
 np: Sony Ericsson W300i
 np: Sony Ericsson W300i

Aparat VGA.. taki sam jak w K700i ktorego posiadam i fotki sa przyzwoite..
 Aparat VGA.. taki sam jak w K700i ktorego posiadam i fotki sa przyzwoite..
 wyswielacz 128x160 pix, 65k kolorów.
 wyswielacz 128x160 pix, 65k kolorów.
 klapka.. nie wiem czy to dla ciebie plus czy minus ale mi osobiscie fony z klapka sie podobaja..
 klapka.. nie wiem czy to dla ciebie plus czy minus ale mi osobiscie fony z klapka sie podobaja..
 Jest to SE z seri walkman
 Jest to SE z seri walkman  
 Pamięć wewnętrzna 20 MB
 Pamięć wewnętrzna 20 MB
 Karty pamieci Memory Stick Micro (M2). W zestawie z fonem jest 256 MB takiej pamieci..
 Karty pamieci Memory Stick Micro (M2). W zestawie z fonem jest 256 MB takiej pamieci..

kajtekjr napisał(a):Sony Ericsson W300i
 Ogolnie dobry telefon ale nie dla mnie (klapka). Ale jak mu to nie przeszkadza to niech bierze.
 Ogolnie dobry telefon ale nie dla mnie (klapka). Ale jak mu to nie przeszkadza to niech bierze.

kajtekjr napisał(a):Sony Ericsson W300i

High Voltage napisał(a):Bądź w550i
Pamięć zewnętrzna:    nie 
 High Voltage napisał(a):Ale k750i to również fajny telefonik więc wybór należy do Ciebie

High Voltage napisał(a):a w wyższym przedziale cenowym to w800

High Voltage napisał(a):Tankado no ale to jest używany, a my bierzemy pod uwage tylko nówki

Tankado napisał(a):A ja widze ze nie jest taki drogi. Warto troche dozucic zeby miec takie cos.
http://www.allegro.pl/item125521070_sony_ericsson_w800_sklep_trojmiasto_512mb_kombox.html
W skład zestawu wchodzą:
- telefon Sony Ericsson W800i
- karta pamięci 512mb
- ładowarka impulsowa (szybkoładująca)

kajtekjr napisał(a):A wiem bo juz pisałem na maila kiedys w sprawie innego fona i tez nie bylo napisane czy jest karton.. Dostałem odp ze w skład zestawu wchodzą tylko rzeczy wymienione w aukcji

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości