Witam poszukuje programu tłumaczącego strony www z języka angielskiego na polski współpracującego z przeglądarką opera
za pomoc z góry dziękuję.
kylos1 napisał(a):współpracującego z przeglądarką opera
samsung70 napisał(a):wiem ze takie ocs ma program English Translator XT
kylos1 napisał(a):programu tłumaczącego strony www z języka angielskiego na polski
LUBER napisał(a):Mozill'i Firefox
kylos1 napisał(a):opisanych przeglądarek nie używałem która z nich jest lepsza?
LUBER napisał(a):Mozill'i Firefox
Siusiak napisał(a):Anal czy Oral
kylos1 napisał(a):Luber a jak wygląda jakość tłumaczenia w tym programie który posiadasz?
Engaged to "Posh Spice" Victoria Adams, who's part of the British Pop group The Spice Girls. [25 January 1998]
Father of Brooklyn Beckham. The couple picked the name "Brooklyn" because they were in Brooklyn when they found out Victoria was pregnant.
Won the treble with Manchester United (Premiership, FA Cup and UEFA Champions League). [1999]
His first goal for England came at the Stade Felix-Bollaert in Lens in the 2-0 victory against Colombia on June 26 1998 during the World Cup.
Voted the #1 best male body in "Celebrity Bodies" (UK) magazine. [October 2001]
Voted best dressed male by readers of "Heat" (UK) magazine. [December 2001]
He began his footballing career at the age of 17.
Zaangażowany do "Elegancka Przyprawa" Wiktorii Adam, który jest częścią brytyjskiej Puknięcie grupy Dziewczyny Przyprawy. [25 styczeń 1998,]
Ojciec Brooklynu Beckham. Para wybrała imieniu "Brooklyn" ponieważ oni byli w Brooklynie kiedy oni znaleźli Wiktorię był w ciąży.
Wygrany sopran z Manchester United (Premiership, FA Filiżanka i UEFA Mistrze Liga). [1999]
Jego pierwszy cel dla Anglii zbliżył się do Stade Feliks Bollaert wewnątrz Soczewką wewnątrz 2-0 zwycięstwo przeciw Kolumbii dnia czerwiec 8 roku 26 199 podczas Pucharu Świata.
Zagłosował # 1 najlepsze męskie ciało w "Sława Ciała" (UK) czasopiśmie. [Październik 2001,]
Zagłosowało najlepiej ubranego mężczyznę przez czytelników "Gorąco" (UK) czasopisma. [Grudnia 2001,]
On zaczął jego footballing karierę w wieku 17..
kylos1 napisał(a):Witam poszukuje programu tłumaczącego strony www
kylos1 napisał(a):Luber dziękuje za wysiłek ale gdybym znał angielski to nie pytał bym o program ,w odpowiedzi wstarczyło by powiedzieć że tłumaczy zrozumiale dla przciętnego śmiertelnika, po młodzieżowemu luknij-popatrz na Wiek- 38
miej litość ja dopiero dochodzę do pewnych rzeczy a ty katujesz mnie wypracowaniem z angielskiego.edztor teksu mi fisiuje napisye alsyz cigpniej sorz .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości