lolo90 napisał(a):Szukam spolszczenia do gry Fifa world Cup Germany 2006

zikos18_18 napisał(a):a te grękupiłes czy sciągnąles jak sciągnęles to zapodaj linki

zetor napisał(a):Cos mi sie wydaje ze dzien czy dwa dni po pojawieniu sie gry w necie jeszcze nikt nie zdazyl zrobic do niej spolszczenia

Cineck napisał(a):zgoda ale ktos mogłby dac pliki spolszczające z polskiej wersji fify chodzi mi głównie o Polski komentarz
 .
.

Trane napisał(a):Cineck napisał(a):zgoda ale ktos mogłby dac pliki spolszczające z polskiej wersji fify chodzi mi głównie o Polski komentarz
Yyy. Spolszczenie z polskiej... A jeśliby ktoś miał, to by tutaj dał.

bizi napisał(a):ja tam sciagamm pomalusku 5kb/s dobre i tak...trzeba cierpliwie possac..a ktos sie orjetuje czy mozna zrobic te polkie memu sposobem jak w fifie06?czyli zamienic ten plik pol na na ger?
 tylko sa małe błedy np. niejest spolszczone potwierdzenie o zmianie w profilu i jak sie ładuje to wczytywanie jest jakies zniekształcone ale to moze tylko umnie
  tylko sa małe błedy np. niejest spolszczone potwierdzenie o zmianie w profilu i jak sie ładuje to wczytywanie jest jakies zniekształcone ale to moze tylko umnie  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości