Zapraszam do dyskusji

empty napisał(a):A jak jest z Erą ? Bo jest jakaś nowa oferta że za 9zł jest internet przez miesiąc bez ograniczeń transferowych
Mallory napisał(a):Za 9 zł można przez 30 dni korzystać z internetu z prędkością 1 mega. Wprawdzie po wykorzystaniu 100 megsów transferu włącza się lejek, ale jeszcze nie słyszałam od znajomych, żeby miało to miejsce tak szybko. Dzięki kompresorowi danych da radę podwoić tę ilość. Rekordziści dociskali do 300 mega przed założeniem ograniczenia.

. Żadne odnośniki, czy linki jakby nie działały pod dotykowym ekranem. Kiedy np. na Onecie chcę poczytać wybrany temat, to nawet zrobi się niebieska obwódka, czyli link się uaktywnia, ale choćbym nie wiem jak naciskała, nie przechodzi na stronę artykułu. Nic też nie daje naciskanie klawisza "dzwonienie". W lewym górnym rogu ekranu widnieje wtedy mała ikonka z lit. E na czerwonym tle. Natomiast w trakcie otwierania pierwszej strony jest w tym miejscu globusik z zieloną strzałeczką, co - jak mniemam - sygnalizuje łączenie z Internetem. Literka E czasami pojawia się na tle niebieskim, głównie wtedy kiedy już wychodzę z Internetu klawiszem "Koniec"Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości